top of page
_RY_8762 original.jpg
UTDANNELSE
  • Bachelor i psykologi, NTNU (3 år)

  • Medisin grunnfag, Atlantis Medisinske høgskole (1 år)

  • Naturmedisinsk grunnutdanning, Tunsberg Medisinske skole (1 år deltid)

  • Ernæringsterapi, Tunsberg Medisinske skole (2 år deltid)

OM MEG

Jeg heter Marianne Naas og er født i 1986.

Helt siden ungdomskolen har jeg slukt det jeg har kommet over av litteratur om oss mennesker. Derfor var psykologistudiet et veldig naturlig valg for meg. Min interesse for faget er fortsatt like stor selv om min egen helsereise førte meg videre inn i ernæringsverdenen. Jeg forstod imidlertid ganske raskt at jeg ikke hadde tatt noe stort steg bort fra psykologien. Det vi spiser kan påvirke hvordan vi har det på innsiden, og samtidig er det mye psykologi knyttet til en endringsprosess. Jeg er glad for å ha en fot innenfor både psykologi, vestlig medisin og naturmedisin og det har gjort meg til en ydmyk terapeut med stor tro på samarbeid på tvers av ulike profesjoner.

Da jeg var 21 år snudde min tilværelse seg på hodet. Det viste seg etterhvert at jeg hadde fått kronisk utmattelsessyndrom. Jeg har prøvd og feilet utrolig mye og hatt både gode og dårlige perioder. I dag klarer jeg å være takknemlig for alt jeg har lært på veien og er ganske sikker på at all erfaringen har gjort meg til en bedre terapeut. Jeg vet at det er mange der ute som strever med usynlige sykdommer eller andre begrensninger som det er vanskelig for andre å forstå. Og da er det så utrolig viktig at du er der for deg selv. For jeg vet hvor lett det er å bli sin egen verste fiende når ingenting går den veien du ønsker og jobber så hardt for. Dermed brenner jeg for å inspirere deg til å være din egen beste støttespiller, både på gode og dårlige dager. Jeg har ingen mirakelhistorie å by på, det er heller summen av alle de små valgene jeg har tatt som har gitt resultater.

Som terapeut er det viktig for meg å skape en trygg atmosfære. Et godt sted hvor du kan senke skuldrene og bare være deg. En av mine største styrker er at jeg er god til å motivere. Jeg har alltid likt å se løsninger der andre ser begrensninger. Jeg er samtidig opptatt av å lytte til deg, forstå deg og å møte deg der du er. Dermed blir ingen prosess helt lik. Jeg veileder deg på din vei.

 

 

 

 

                 

bottom of page