UTDANNELSE
  • Bachelor i psykologi, NTNU

  • Medisin grunnfag, Atlantis Medisinske høgskole

  • Naturmedisinsk grunnutdanning, Tunsberg Medisinske skole

  • Ernæringsterapi, Tunsberg Medisinske skole

OM MEG

Jeg heter Marianne Naas og er født i 1986.

Helt siden ungdomstiden har jeg slukt det jeg har kommet over av litteratur om oss mennesker. Derfor var det å starte på psykologistudiet et veldig naturlig valg for meg. Min interesse for faget er fortsatt like stor selv om min egen helsereise førte meg videre inn i ernæringsverdenen. Jeg forstod imidlertid ganske raskt at jeg ikke hadde tatt noe stort steg bort fra psykologien. Det vi spiser kan påvirke hvordan vi har det på innsiden, og samtidig er det mye psykologi knyttet til en endringsprosess. Jeg er glad for å ha en fot innenfor både psykologi, vestlig medisin og naturmedisin og det har gjort meg til en ydmyk terapeut med stor tro på samarbeid på tvers av ulike profesjoner.

Jeg bor på Kampen i Oslo og stortrives i landlige omgivelser midt i byen. Jeg er opptatt av å leve enkelt og ikke eie for mye ting. Det bærer også mine oppskrifter preg av. De er enkle og med fokus på ingredienser du lett kan få tak i. Du trenger ikke mye fancy kjøkkenutstyr, selv bruker jeg stavmikseren min til det meste. Det enkle livet deler jeg også gjennom sosiale medier. 

Som terapeut er det viktig for meg å skape en trygg atmosfære. Et godt sted hvor du kan senke skuldrene og bare være deg. En av mine største styrker som terapeut er at jeg er god til å motivere. Jeg har alltid likt å se løsninger der andre ser begrensninger. Jeg er samtidig opptatt av å lytte til deg, forstå deg og å møte deg der du er. Dermed blir ingen prosess helt lik. Jeg veileder deg på din vei.

 

 

 

 

                 

Portrettbilder: Gry Traaen

© 2019 Marianne Naas