PRISER OG TIMEBESTILLING

  • PÅFYLL MINIBOOST: Kr. 595 / 30 minutter. En time hvor du kan få litt påfyll av kunnskap og inspirasjon uten å gå i dybden på første konsultasjon. En fin anledning til å teste ut om ernæringsterapi er noe for deg. Du får med deg 3 digge oppskrifter hjem. Miniboost kan kun bestilles en gang.

  • PÅFYLL BOOST: Kr. 2595 / 3x 60 minutter. Dette er pakken for deg som ønsker en forandring i livet og som trenger en positiv boost. Som ønsker en flying start uten å forplikte deg til mer enn 3 konsultasjoner. Du får velge deg 5 deilige oppskrifter per time. Etter fullført BOOST-pakke kan du bestille miniboost-timer om du ønsker og trenger det.

  • PÅFYLL DRØMMESTART: Kr. 4595 / 6 x 60 minutter. Dette er timen for deg som har lyst til å gå "all in". La oss ta en reise sammen over 6 konsultasjoner. Da får vi virkelig tid til å gå i dybden, samtidig som fokuset er på å kose seg med god mat og påfyll-stunder og finne noen nye vaner som kan bli med deg videre. Du får 5 oppskrifter per time og en liten startpakke med produkter for mer indre ro og bedre søvn. Etter fullført DRØMMESTART-pakke kan du bestille miniboost-timer om du ønsker og trenger det.

       Praktisk info:

  • Jeg tar imot klienter hver tirsdag og onsdag.

  • Dersom du blir forhindret må den oppsatte timen avbestilles senest virkedagen før, ellers blir timen fakturert i sin helhet. Dette er i henhold til Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon sine retningslinjer.

  • Veiledningen foregår på mitt hjemmekontor i hyggelige omgivelser på Kampen  Jeg kan komme hjem til deg om du bor innenfor ring 3 i Oslo. Veiledning kan også gjennomføres over telefon/skype.