top of page

PRISER OG TIMEBESTILLING

​        Obs! Jeg tar ikke imot nye klienter på nåværende tidspunkt. Men send meg gjerne en mail med kontaktinfo hvis du ønsker          å få tilbud om time ved en senere anledning.

  • PÅFYLL MINIBOOST: Kr. 595 / 30 minutter. Trenger du en liten boost? Dette er en inspirerende time som skal gi deg en flying start. Som gir deg troen på at du kan få til en endring, et skritt av gangen. Få påfyll av kunnskap og inspirasjon uten å forplikte deg til noe mer. Du får konkrete tips og råd som du kan starte med allerede i dag. Du får også teste ut 3 digge oppskrifter. Miniboost kan kun bestilles en gang.

  • PÅFYLL BOOST: Kr. 2595 / 3x 60 minutter. Dette er pakken for deg som ønsker en forandring i livet og som trenger en skikkelig positiv boost. Som er motivert for en endring uten å forplikte deg til mer enn 3 konsultasjoner. Du får konkrete råd og tips basert på en grundig gjennomgang av din situasjon. Du får også velge deg 5 deilige oppskrifter per time. Etter fullført BOOST-pakke kan du bestille miniboost-timer om du ønsker og trenger det. Påfyll boost har allerede rukket å bli en bestselger, da det er en startpakke som er enkel å kombinere i en travel hverdag.

  • PÅFYLL DRØMMESTART: Kr. 4595 / 6 x 60 minutter. Dette er timen for deg som har lyst til å gå "all in". La oss ta en reise sammen over 6 konsultasjoner. Da får vi virkelig tid til å gå i dybden, samtidig som fokuset er på å kose seg med god mat og påfyll-stunder og finne noen nye vaner som kan bli med deg videre. Du får 5 oppskrifter per time og en liten startpakke med produkter for mer indre ro og bedre søvn. Etter fullført DRØMMESTART-pakke kan du bestille miniboost-timer om du ønsker og trenger det.

       Praktisk info:

  • Jeg tar imot klienter hver tirsdag og onsdag.

  • Dersom du blir forhindret må den oppsatte timen avbestilles senest virkedagen før, ellers blir timen fakturert i sin helhet. Dette er i henhold til Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon sine retningslinjer.

  • Veiledningen foregår på mitt hjemmekontor i hyggelige omgivelser på Kampen  Jeg kan komme hjem til deg om du bor innenfor ring 3 i Oslo. Veiledning kan også gjennomføres over telefon/skype.

       

 

bottom of page