OM PÅFYLL
Jeg tilbyr ernæringsterapi i Oslo for deg som ønsker å ta tak i helsen på en helhetlig måte og som ønsker varige endringer. Er stressnivået for høyt? Sliter du med søvnmangel og indre uro? Tenker du at du burde gjøre noe, men vet ikke hva eller hvordan?   
Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre små endringer i hverdagen som kan gi stor helsegevinst. Jeg vil motivere deg til å flytte fokuset fra negative tanker, bekymringer og fysiske begrensninger til å fokusere på hva du kan tilføre av positivt påfyll i livet ditt - her og nå. Jeg vil lære deg å lage enkel og smakfull hverdagsmat som gir deg mer enn bare en sunn kropp. Som gir deg en opplevelse av påfyll med en bredere betydning enn kun å gjøre deg mett. I dag har mange dessverre et anstrengt forhold til mat. Vårt samfunn er mye preget av perfeksjon og det er gjerne de ekstreme diettene som får mest spalteplass i media. Det har gitt meg en ekstra bevissthet rundt hvordan jeg jobber. Samtidig ser jeg også mye av det helt motsatte, så balanse er et viktig stikkord.
Det handler først og fremst om mat, men helse er så mye mer enn hva vi spiser og derfor jobber jeg helhetlig. Når du begynner å ta positive grep og fyller på, så vil de tingene som ikke er bra for deg automatisk begynne å falle bort. Hva slags mat gir deg velvære? Hvilke matvarer gjør deg rolig og konsentrert? Hvilke aktiviteter gjør deg glad/rolig/energisk? Hva trenger du mer av i livet ditt akkurat nå? Det å fokusere på å fylle på i stedet for å trekke fra er en måte å leve på som gjør at du kan ta bedre og mer bevisste valg for deg i din hverdag. 

Portrettbilder: Gry Traaen

© 2019 Marianne Naas