top of page


OM PÅFYLL


 Jeg tilbyr ernæringsterapi for deg som ønsker å ta tak i helsen på en helhetlig måte og som ønsker varige endringer. Er stressnivået for høyt? Sliter du med søvnmangel og indre uro? Tenker du at du burde gjøre noe, men vet ikke hva eller hvordan?   

Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre små endringer i hverdagen som kan gi stor helsegevinst. Jeg vil motivere deg til å flytte fokuset fra negative tanker, bekymringer og fysiske begrensninger til å fokusere på hva du kan tilføre av positivt påfyll i livet ditt - her og nå. Jeg vil lære deg å lage enkel og smakfull hverdagsmat som gir deg mer enn bare en sunn kropp. Som gir deg en opplevelse av påfyll med en bredere betydning enn kun å gjøre deg mett. I dag har mange dessverre et anstrengt forhold til mat. Vårt samfunn er mye preget av perfeksjon og det er gjerne de ekstreme diettene som får mest spalteplass i media. Det har gitt meg en ekstra bevissthet rundt hvordan jeg jobber. Samtidig ser jeg også mye av det helt motsatte, så balanse er et viktig stikkord. På nettsiden deler jeg mine egne favorittoppskrifter. Altså er ikke det ment som noen fasit som gjelder for alle. Men kanskje du blir inspirert til å gjøre noen endringer i riktig retning? Så hjelper jeg deg gjerne med å finne DITT drømmekosthold.

Det handler først og fremst om mat, men helse er så mye mer enn hva vi spiser og derfor jobber jeg helhetlig. Når du begynner å ta positive grep og fyller på, så vil de tingene som ikke er bra for deg automatisk begynne å falle bort. Hva trenger du mer av i livet ditt akkurat nå? 


 
Bilde%2023.05_edited.jpg
bottom of page