top of page

Drømmestart

Jeg har laget en fantastisk startpakke så du kan få til endringer som varer. Jeg tilbyr ingen diett eller metode, men en måte å leve på som kan gjøre deg både frisk og glad. I tillegg er det svært avhengighetsskapende, så når du først har begynt, vil du aldri tilbake. 

FOKUS:

indre ro

bedre søvn

mer livsglede

3900,- 

   DETTE FÅR DU:
  • Pakken inneholder 6 konsultasjoner på mitt kontor, hjemme hos deg eller over skype/telefon (du trenger altså ikke å bo i Oslo). De første 2 med en ukes mellomrom, så økes mellomrommet etterhvert.
  • Jeg skreddesyr oppskrifter til deg etter dine smakspreferanser og type mat som passer inn i din hverdag.
  • Jeg følger deg opp ukentlig etter dine behov. Vi finner en kommunikasjonsform som fungerer. Dermed kan du enkelt få svar på spørsmål hvis du står fast underveis.
  • På første konsultasjon bruker vi god tid til å bli kjent og gå gjennom en del viktige spørsmål. Utgangspunktet er ditt nåværende kosthold og livsstil. Hva fungerer/ fungerer ikke? Fokuset mitt er å gi deg verktøyene du trenger for å fylle på med mer av det som gjør deg godt. 
  • Har du spørsmål? Ikke nøl med å sende meg en mail. Og er du usikker på om jeg er den rette terapeuten for deg? Da kan jeg tilby en gratis telefonsamtale på forhånd så vi finner ut av det. 

Bestill senest 28. februar for oppstart i mars

bottom of page